Masa Tenisi

Masa Tenisi -Bursa Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Bayan Takımında Avrupa sevinci


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Bayan Takımı, Süper Ligde ikinciliği elde ederek gelecek yıl Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Bayan Takımı, Süper Ligi, Fenerbahçenin şampiyonluğunun ardından ikinci olarak tamamladı.
     Oynağı 30 maçtan 27sini galip olarak tamamlayarak 56 puanla Masa Tenisi Süper Ligi ikincisi olan Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Bayan A Takımı oyuncuları, gelecek sezon Fenerbahçenin de yer alacağı Avrupa kupalarında şampiyonluk mücadelesi verecek.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediyespor Kulübünün başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, masa tenisi bayan takımının Avrupa kupalarında da başarılı olacağına inandığını ifade etti.
     Altepe, Belediyespor Kulübü Masa Tenisi A Takımı antrenörü Ersin Sunay ile sporcular Özge Şenel, Elena Dukava, Sibel Remzi, Filiz Bozkurt ve Zeynep Ayaza başarılar diledi. Sporcular ise verilen desteğin farkında olduklarını ve başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER