MATAB Birlik Bahçesi, 3 bin kişiye

MATAB Birlik Bahçesi, 3 bin kişiye yardımda bulundu


ANTALYA (A.A) - Manavgat Çevre Koruma Turizm Alt Yapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (MATAB) Başkanı Recep Barut, Birlik Bahçesi aracılığı ile Manavgat ve köylerde bulunan 3 bin civarında vatandaşın ihtiyaçlarını giderdiklerini söyledi.
     MATAB Birlik Bahçesinin sosyal sorumluluk projesi olduğunu hatırlatan Barut, vatandaşlara daha iyi hizmet etmek adına her ay farklı bir köyü ziyaret ettiklerini söyledi. Barut Manavgat merkezde ve köylerimizde imkanları kısıtlı olan vatandaşlarımızı tespit ederek eksik ve ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bu sosyal sorumluluk projesinde Manavgat Kaymakamlığı ile ortak hareket ediyoruz. Şu ana kadar Burmahan, Kırkkavak, Düzağaç, Sağırin gibi Manavgata uzak birçok köyümüzde 3 binden fazla vatandaşımız eksik ve ihtiyaçlarını giderdik dedi.
     MATAB Birlik Bahçesi projesinin köylere gitmesiyle daha çok insana ulaştıklarını kaydeden Başkan Recep Barut, şunları söyledi:
     Evlerde giymediklerimizi, kullanmadıklarımızı atacak yer bulamıyoruz. Bunun için geri dönüşümde kullanılması için kafes yapılması iyi olur talebinden yola çıkarak Birlik Bahçesi projesini hayata geçirdik. Bu sayede hem çevreyi korumuş hem de ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını gidermiş olduk. Bu projeyi daha derine indirerek ulaşım konusunda sıkıntı yaşayan köylerimizdeki vatandaşlarımıza da ulaşarak ihtiyaçlarını gidermiş olduk.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MATAB Birlik Bahçesi, 3 bin kişiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER