MATAB Meclisi olağanüstü toplantı yaptı

MATAB Meclisi olağanüstü toplantı yaptı


ANTALYA (A.A) - Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (MATAB) Meclisi Recep Barut başkanlığında olağanüstü toplantı yaptı.
     MATSO Otogar çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya geçtiğimiz olağan meclis toplantısında üye olan İbradı Belediye Başkanı Muharrem Kaya ile Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özerende katıldı.
     MATAB Başkanı Recep Barut, toplantıya katılan tüm üyelere teşekkür ederek, toplantının hayırlı olmasını diledi. Bazı konularda başkan ve encümene yetki verilmesi için olağanüstü toplanıldığını belirten Barut, toplantıya katıldıkları için İbradı Belediye Başkanı Muharrem Kaya ve Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özerene de teşekkür etti. Akseki Belediyesini de MATABda görmek istediklerini belirten Barut, MATABa üyelik Akseki Belediye Meclisinde gündeme gelecek. Akseki Belediye meclisinde gündem kabul edilirse biz de meclisimizde gündeme alacağız. İnşallah Akseki de MATAB bünyesine katılır dedi.
     İbradı Belediye Başkanı Muharrem Kaya da MATABa üye olmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydederek, Her ne kadar İbradı, Gündoğmuş, Manavgat resmiyette birbirinde ayrı olsa da geçmişten akrabalık bağları var. Birbirine hak ve hukuku var. Bundan sonra birlik ve berberlik içinde çalışacağımızdan dolayı çok mutluyum diye konuştu.
     Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ise Manavgatta kendilerini misafir gibi değil ev sahibi gibi hissettiklerini dile getirerek, Gündoğmuş ve Manavgat et ve tırnak gibidir. Önceden bağımız vardı. Artık şimdi resmi bir bağımız oldu. MATABın diğer kurumlara sağladığı hizmetleri Gündoğmuşa da sağlayacağından hiç şüphemiz yok. MATABa üye olmaktan ve birlikte olmaktan dolayı çok muyluyum dedi.
     Toplantıda birliğin çalışma içinde bulunan üye mahalli idareler ile kurum ve kuruluşlarla yapılacak olan protokol ve hizmetler ile tam zamanlı sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretleri belirlenmesi konusunda başkana ve encümene yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MATAB Meclisi olağanüstü toplantı yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER