Mazıcıoğlu ve Fadıloğlundan engellilere ziyaret

Mazıcıoğlu ve Fadıloğlundan engellilere ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, engellilerin çanta ve poşet üretimi yaptığı atölyeyi ziyaret etti.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulusi Kalenderi ziyaret eden Mazıcıoğlu ile Fadıloğlu, engellilerin üretim yaptığı atölyeyi gezdi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Mazıcıoğlu, 4 yılda yaklaşık 550 engelliye iş imkanı sunulduğunu belirtti. İŞKURun desteğiyle açılan atölyede engellilerin çalışmalarının kendisini mutlu ettiğini kaydeden Mazıcıoğlu, Gaziantepli olarak engelli kardeşlerimiz ile bir kez daha gurur duydum. Atölyede engelli kardeşlerimiz çalışarak önemli üretimde bulunuyorlar. Sanayici ve esnafımızın engelli arkadaşlarımız tarafından yapılan kaliteli taşıyıcı poşet ile çantalardan alıp kullanmalarını istiyorum. Engelli kardeşlerimiz üretim yapmaya devam edecekler ve asla boş kalmayacaklar. 4 yılda yaklaşık 550 engelli kardeşimize iş ve aş imkanı sağlandı. Bu çalışmalar daha önceleri yoktu. Engelli kardeşlerimiz üretim yapamıyorlardı dedi.
     Sivil toplum kuruluşları ile birlikte koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten Fadıloğlu ise vatandaşların standartlarını daha yukarıya çıkarabilmeyi hedeflediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Mazıcıoğlu ve Fadıloğlundan engellilere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER