Melikgazi Belediyesinden okul birincilerine bisiklet

Melikgazi Belediyesinden okul birincilerine bisiklet


KAYSERİ (A.A) - Kayseride Melikgazi Belediyesi, ilçe sınırlarındaki toplam 129 ilk ve orta dereceli okulu birinci olarak bitiren öğrencilere bisiklet armağan etti.
     Melikgazi Belediyesi tarafından Gültepe Parkında düzenlenen törene, Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
     Öğrencilerin başarılarını geleneksel olarak ödüllendirdiklerini belirten Memduh Büyükkılıç,imkanlar bakımından şimdiki öğrencilerin eskiye göre daha iyi donanımlarla eğitim gördüklerini söyledi.
     Büyükkılıç, Şimdiki öğrenciler biraz daha şanslı. İsteyen baba çocuğuna bisiklet alabiliyor bu dönemde. Eskiden bisiklet çok önemliydi. Kimsede bisiklet yoktu. Babamda bana üniversitede tıp okurken bir bisiklet almıştı. Çok sevinmiştim. Tıp eğitimimi bisikletle tamamlamıştım dedi.
     Bedensel engelli, okul birincisi Rabia Nur Boyrazın da tekerlekli sandalyeyle katıldığı etkinlikte, bisiklet süremeyeceği için altın armağan edildi.
     İlçe Kaymakamı Nusret Dirim de uygulama için Melikgazi Belediyesine teşekkür ederek eğitime olan katkılarının devam etmesini beklediklerini belirtti.
     Konuşmaların ardından Melikgazi sınırları içerisindeki 95 ilköğretim ve 34 lise birincisine bisiklet verildi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Melikgazi Belediyesinden okul birincilerine bisiklet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER