Melikgazi ilçesinde ramazan temizliği

Melikgazi ilçesinde ramazan temizliği -Belediye cadde ve bulvarları deterjanlı su ile yıkıyor


KAYSERİ (A.A) - Melikgazi ilçesinde belediyenin ramazan ayı dolayısıyla cadde ve bulvarları deterjanlı su ile yıkadığı bildirildi.
     Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğünce ilçe genelinde temizlik çalışması başlatıldığını ve özellikle halkın yoğun olarak bulunduğu çarşı içi, ana cadde ve bulvarlar da deterjanlı su ile temizlik yapıldığını söyledi.
     İlçenin doğu ve batı olarak ikiye ayrılarak ekipler oluşturulduğunu ve bu ekiplerin her mahallede yapılan plan dahilinde genel temizlik yaptığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Her ay yapılan genel temizlik çalışmasının bu hafta içerisinde yapılması ayrı bir önem arz etmektedir. Çünkü bir bakıma ramazan temizliği özelliğini taşımaktadır. Özelikle çarşı içerisindeki alış veriş mekânları, Kapalı Çarşı ile ana cadde ve bulvarlar deterjanlı su ile yıkanmaktadır dedi.
     Büyükkılıç, çevre ve halk sağlığı için temizliğin çok önemli olduğunu vurgulayarak, en büyük temizliğin ise -kirletmemek- olduğunu kaydetti.
     Bürüngüz Camii önünde gerçekleştirilen temizlik çalışmasından dolayı vatandaşlar ve çevre esnafı da, son derece memnun olduklarını ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Melikgazi ilçesinde ramazan temizliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER