Melikşah Üniversitesinde İnsan Kaynakları Günü etkinliği

Melikşah Üniversitesinde İnsan Kaynakları Günü etkinliği


KAYSERİ (A.A) - Melikşah Üniversitesinde İnsan Kaynakları Günü etkinliği düzenlendi.
     Melikşah Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezince (MELİKSEM) çalışan insan değerlerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla kentte bulunan holdinglerin üst düzey yöneticileri ve kurum temsilcilerine yönelik İnsan Kaynakları Günü etkinliği gerçekleştirildi.
     Etkinliğe Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şen, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Özdevecioğlu, MELİKSEM Müdürü öğretim görevlisi Nihat Köroğlu ile kentte bulunan holdinglerin üst düzey yöneticileri ve kurum temsilcileri katıldı.
     Programın açılışında konuşan Memduh Boydak, şirketler açısından insan değerinin her geçen gün arttığını belirterek, hazır olan altyapıyla doğru insan kaynaklarının birleşmesi halinde şirketlerin 2-3 kat daha fazla büyüme sağlayabileceğini dile getirdi.
     Boydakın konuşmasının ardından katılımcılara, rekabet avantajı olarak insan kaynakları, insan kaynaklarında hukuk ve önemi, işe uygun insan seçimi konularında bilgi verildi.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Melikşah Üniversitesinde İnsan Kaynakları Günü etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER