Memur

Memur-Sen İl Başkanı Bakır: -Açılacak olan tünel ve havaalanı, Kastamonuya çok büyük bir ivme kazandıracak


KASTAMONU (A.A) - Memur-Sen Kastamonu İl Başkanı İrfan Bakır, Ilgaz Dağı tüneli ile havaalanının, Kastamonuya çok büyük bir ivme kazandıracağını bildirdi.
     Bakır, AK Parti İl ve İlçe Başkanları ile Akçaabat Köftede düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Memur- Senin siyasi partilerin temsilcileriyle zaman zaman bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunulmasının önemli olduğunu belirterek, kamu çalışanlarının ve üyelerinin sorunlarını aktardı.
     AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşenin Türkiye Büyük Millet Meclisindeki (TBMM) çalışmaları dışındaki zamanını memleketi Kastamonuya ayırdığını vurgulayan Bakır, Özlediğimiz vekil profili. Haftanın 3-4 gününü memleketinde geçiren, milletvekili seçilmesine rağmen evini Ankaraya taşınmayan Gülşenin, her fırsatta halkın içine girmesini, problemleri yerinde görüp tespit etmesini ve memleketinden bir an olsun kopmamasını takdir ediyoruz dedi.
     Bakır, Ilgaz tünelinin yapımına başlanılmasının ve havaalanındaki çalışmaların son aşamaya yaklaşmasının Kastamonu adına sevindirici olduğunu dile getirerek, Açılacak olan tünel ve havaalanı, Kastamonuya çok büyük bir ivme kazandıracak dedi.
     AK Parti İl Başkanı Metin Çelik ise öncelikli hedeflerinin yerel seçimler olduğunu aktararak, sivil toplum örgütleri ile daima diyalog içerisinde olmaya gayret ettiklerini kaydetti.
     Toplantıya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile Memur-Sene bağlı iş kollarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER