Memur

Memur-Sen Kayseri Şubesi Divan Toplantısı


KAYSERİ (A.A) - Memur-Sen Kayseri Şubesinin mart ayı divan toplantısı yapıldı.
     Bir restoranda yapılan toplantıya, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, genel başkan yardımcısı Mevlit Burgaç, Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen' class='textetiket' title='Eğitim Bir-Sen haberleri'>Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Birlik Haber-Sen Kayseri Şube Başkanı Koray Koca, Kırşehir şube başkanı İsmail Altınışık, Memur-Sene bağlı sendikaların şube başkanları İHH temsilcileri katıldı.
     Şinasi Gülcüoğlu, yaptığı konuşmada, 173 yıl önce kurulan PTTnin anonim şirkete dönüştürülmek istendiğini belirterek, Şirketleşmenin arkasından özelleştirmenin geleceğinden, bunun sonucunda da taşeronlaşmaya, ucuz iş gücü tercihine ve kalite düşmesine sebep olacağından korkmaktayız. PTTde kalite düşmesine, iş güvencesinin ortadan kalkmasına asla razı olmayız dedi.
     Haklarının ihlali halinde bütün teşkilat olarak kitlesel eylemlere başlayacaklarını belirten Gülcüoğlu, mücadeleye sonuna kadar devam edeceklerini söyledi.
     Toplantıda İHH Kayseri Şubesi Yetim Birimi Sorumlusu Hatice Kurt da çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Savaş, kuraklık gibi durumlarda en çok çocukların ve kadınların zarar gördüğünü ifade eden Kurt, Kayseri-de 300, dünyada yaklaşık 400 milyon yetim var. Biz önce Kayseri sonra ülke ve dünya yetimlerine yardım yapıyoruz. Ayda 90 lira ile bağışçı aile olabileceğiniz gibi havuz hesabına da bağış yapabilirsiniz. İHH olarak 29 bin yetime yardım yapıyoruz. Misyonerler ise 2 milyon yetime ulaşarak kendilerine göre yetiştirmektedir. Biz sahip çıkmazsak organ mafyası gibi kötü niyetliler çocukları kullanmaktadır diye konuştu.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER