Memur

Memur-Sen toplantısı yapıldı


BİTLİS (A.A) - Bitliste Memur-Sen İl Divan Kurulu toplantısı yapıldı.
     Kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Memur-Sen Bitlis Şube Başkanı İsmet Alca, sendika olarak devamlı ileriye dönük çalışmaların peşinde olduklarını ve yeni çalışmalarla hem üyelerin hem de ilin menfaatleri için halkın yanında olduklarını söyledi.
     Sendika çalışmalarını belirli kitlelerin emri altında değil daima özgürce kitle farkı gözetmeksizin yaptıklarını ifade eden Alca, şöyle konuştu:
     Sendikacılığı hiçbir zaman amaç olarak değil, hep güzelliklere sebep olan araç olarak gördük. İlde her geçen gün farklı çalışmalara imza atarak üye sayımızı günden güne artırdık. Aylık düzenli istişare toplantıları yaparak atacağımız her adımı şube başkanlarımızla birlikte planladık. Ülkemizin yeni anayasa çalışmaları çerçevesinde her platformda görüşlerimizi aktararak katkı sağladık. Ülkemizin kanayan yarası olan Kürt sorunun bitirilmesi için, ülke genelinde başlatılan milli birlik ve beraberlik projesine destek sağlayarak bu sorunun bitirilmesi için hazırlanan projeyi de ilimizde katıldığımız her platformda anlattık. İnşallah süreç olumlu şekilde sürdürülerek en kısa zamanda çözüme ulaşır.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Levent Harman

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER