Mendereste sünnet şöleni

Mendereste sünnet şöleni


İZMİR (A.A) - AK Parti İzmir İl Kadın Kolları, Menderes ilçesinde 61 çocuğu sünnet ettirdi.
     AK Parti Menderes İlçe Kadın Kolları ev sahipliğinde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen organizasyona AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, İlknur Denizli, Rıfat Sait ile AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, sünnet olacak çocuklar ve aileleri katıldı.
     Burada konuşan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, 61 çocuğun ömür boyu unutamayacağı güzel anılara ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kızılırmak, AK Parti millete hizmet yolunun yolcusudur. Millet iradesini siyasetinin merkezine yerleştiren, millete hizmeti en büyük onur kabullenen, bu yolda aşk ve heyecanla yürüyen bir topluluktur. Hizmet kervanının yolcusu bayan arkadaşlarımla, vatandaşımızın yüzünü güldürecek çalışmalarda birlikte olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayındaki yardımlaşmalarda, sünnet şölenlerinde ve benzeri çalışmalarla kadınlarımız kendi meselelerine sahip çıktığında insaf, vicdan sahibi erkekleri daima yanlarında bulacaklardır. Sünnet şölenimiz için çalışan arkadaşlarıma ve destek veren hayırseverlere en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum dedi.
     Çocuklara şehir turu attırılmasının ardından halk oyunu ekipleri gösteriler sundu. Duaların okunmasının ardından 61 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Mendereste sünnet şöleni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER