Meram Belediye Başkanı Kalaycının Çalışan Gazeteciler

Meram Belediye Başkanı Kalaycının Çalışan Gazeteciler Günü mesajı


KONYA (A.A) - Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Kalaycı, mesajında, kamu yararına çok önemli bir görevi ifa eden basının; ilkeli, doğru ve objektif yayıncılık anlayışıyla çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirtti.
     Gazetecilerin, gecesini gündüzüne katarak, kar, kış, sıcak, soğuk, tehlike demeden canla başla çalışarak, haber ve değerlendirmeleri ile toplumu doğru bilgilendirme görevlerini yerine getirmekte olduğunu ifade eden Kalaycı, şunları kaydetti:
     Basının güçlü olması, kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması bakımından hayati önemdedir. Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en dinamik ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle şehrimizin ve ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın mensuplarımızın, Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Meram Belediye Başkanı Kalaycının Çalışan Gazeteciler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER