Meram Belediyesi tarafından

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Ana Baba Okulu-5 başladı


KONYA (A.A) - Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Ana Baba Okulu-5, Türkiyenin ilk aile koçu olan Münir Arıkanın verdiği seminerle başladı.
     5 hafta sürecek seminerler sonunda katılımcılara sertifika verilecek.
     Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Konevi Kültür Merkezinde yaptığı konuşmada, 2010 yılından itibaren başlattıkları ve bir okul statüsüne kavuşturdukları Ana Baba Okulunun beşincisini düzenlediklerini ifade etti.
     Fiziki belediyecilikle birlikte sosyal ve kültürel hizmetlere de büyük önem verdiklerini söyleyen Kalaycı, bu eğitim seminerlerinde anne, baba ve çocuklara iletişim konusunda bir katkı yapabilmenin mutluluğu içinde olduklarını dile getirdi.
     Aile koçu Münir Arıkan, verdiği seminerde, anne ve baba arasındaki iletişimin çocukların eğitimi açısından önemli olduğuna dikkati çekti.
     Çocukların zeka küpüne benzediğini anlatan Arıkan, Zeka küpünü yapabilmek için ne kadar zaman harcıyorsak çocuklarımızın eğitimi için de aynı özeni göstermeliyiz dedi.
     Ana Baba Okulu-5te, 16 Kasım Cuma günü saat 19.30da yapılacak Ailede Ahlak Eğitimi konu başlıklı ikinci oturuma Prof. Dr. Mehmet Zeki Aydın konuşmacı olarak katılacak.
     Kadın Erkek Yaratılış Farklılıkları başlıklı üçüncü oturuma ise Yazar Sema Maraşlı konuşmacı olarak katılacak. 22 Kasım Perşembe günü saat 19.30da başlayacak bu oturum da Konevi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Meram Belediyesi tarafından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER