Mercan Parka ön kayıtlar başlıyor

Mercan Parka ön kayıtlar başlıyor


KONYA (A.A) - Meram Belediyesinin, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Küçükaymanas Mahallesinde 268 konutluk yeni bir kooperatif kurduğu, Mercan Park Konutları ismini taşıyan kooperatife üyelik için ön kayıtların 5-16 Kasım 2012 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.
     Meram Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 268 konuttan oluşan Mercan Park Konutlarına üyelik için kayıtların Meram Belediyesi Hizmet Binasında oluşturulan ofiste alındığı belirtildi.
     Küçükaymanas Mahallesinde Ahmet Özcan Caddesine yakın bir bölgede 22 bin 673 metrekare alanı kapsayan 3+1lik dairelerin 160 metrekare büyüklüğünde 9 ve 10ar katlı olacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Yüzde 80i yeşil alan, yüzde 20si konut alanından oluşacak konutların tamamı; asansörlü, kaloriferli, ısı ve su yalıtımlı, deprem yönetmeliğine uygun, güvenlik sistemi ve site anlayışı ile yapılacak açık ve kapalı otoparkı olacak. Kooperatifle ilgili detaylı bilgi almak için 320 10 00 numaralı telefondan dahili 1881 aranabilir. Kura çekiminden sonra asil üyelik kazananlar peşinat olarak 20 bin lira, aidat ise 1350 lira ödeyecek.
    
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Mercan Parka ön kayıtlar başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER