Merhum Erbakanı unutmadılar

Merhum Erbakanı unutmadılar -Sakaryadan İstanbula giden heyet, Erbakanın kabrini ziyaret ederek, iftar programına katıldı


SAKARYA (A.A) - Sakaryadan İstanbula giden heyet, eski başbakanlardan Necmettin Erbakanın kabrini ziyaret ederek, iftar programına katıldı.
     Kamuoyunda Sakaryalılar grubu olarak bilinen Erbakanın eski özel korumaları, geleneksel olarak her yıl Ankarada düzenlenen iftar programını, Erbakanın vefatı münasebetiyle İstanbulda gerçekleştirdi.
     Sakaryadan İstanbula giden heyet, Erbakanın Merkez Efendi Mezarlığındaki kabri başında Kuran-ı Kerim okudu.
     Mezarlık ziyaretinin ardından düzenlenen iftar programında konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Murat Çolak, Sakaryalı olarak dünya liderinin yanında Milli Görüş davasına hizmet etmenin kendileri için bir şeref olduğunu belirterek, Erbakanın öğrettiklerinin kendilerine rehber olduğunu, ekibin çok güçlü bir bağ ile birbirine bağlandığını, her yıl İstanbulda aynı programı düzenleyeceklerini söyledi.
     Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Gündoğdu ise Milli Görüşün 12 yıl içinde çeşitli bölünme ve ayrışmalarına rağmen Erbakanın Sakaryalılar grubunun çizgisini bozmadığını, siyaset, iş ve spor dünyası ile bürokrasinin çeşitli alanlarında mücadele verdiklerini bildirdi.
     Wushu Federasyonu Başkanı Abdurrahman Akyüz ise çizgilerinden sapmadan Erbakanın izinden gitmeye devam edeceklerini ifade etti.
     Programa Sadet Partisi GİK Üyesi Çolak, Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gündoğdu, Wushu Federasyonu Başkanı Akyüz, Asbaşkan Önder Karan, Burhan Yıldırım, Şaban Özakın, İbrahim Gölcü, Namık Kemal Çapoğlu ve İHH Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın ile vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Merhum Erbakanı unutmadılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER