Mersinde Koşabiliyorken Koş projesi hayata geçiriliyor

Mersinde Koşabiliyorken Koş projesi hayata geçiriliyor


MERSİN (A.A) - Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce vatandaşlara her sabah spor yapma imkanı sunan Koşabiliyorken Koş projesi hayata geçiriliyor.
     Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İbrahim İlhami Koç, yaptığı yazılı açıklamada, hayata geçirecekleri proje ile kentin farklı noktalarında uzman antrenörler eşliğinde sağlıklı yaşam amacıyla sabah sporu yapılacağını belirtti.
     Belirlenen 13 farklı noktada haftada 3 gün 06.30-08.00 saatleri arasında spor yapılacağını ifade eden Koç, şunları kaydetti:
     En büyük hedefimiz, 7den 70e herkese sporu sevdirip, spor ruhunu aşılamak. Bu sayede spor bilinci ve altyapısını oluşturmayı amaçlıyoruz. Hayata geçireceğimiz Koşabiliyorken Koş projesi Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından destek bulan bir çalışma. Projenin bu ay içinde başlayıp yıl sonuna kadar devam etmesini planlıyoruz.
     Çalışmalara katılmak isteyen vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi önü, Barış Meydanı, Mersin Marina, Forum AVM ve Mezitli Belediyesi önündeki kayıt merkezlerine başvurabilirler.
     (VEG-AG)
<< Önceki Haber Mersinde Koşabiliyorken Koş projesi hayata geçiriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER