Mersinde trenin otomobile çarpması

Mersinde trenin otomobile çarpması -Yolcu trenin otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden kardeşler, toprağa verildi


MERSİN (A.A) - Mersinde, yolcu treninin çarptığı otomobilde bulunan ve kaldırıldıkları hastanelerde hayatlarını kaybeden abla ile kardeşi toprağa verildi.
     Erdinç Kadiş (37) ve Meliha Kadiş (41) için Demirhisar Köyü Camisinde düzenlenen cenaze töreninde, ayrı ayrı cenaze namazları kılındı. Namazın ardından abla ile kardeşinin cenazeleri, köy mezarlığında toprağa verildi.
     Meliha ve Erdinç Kadiş kardeşlerin dün sabah saatlerinden evlerinden bayram alışverişi yapmak için ayrıldıkları, evlerine yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki hemzemin geçidinde kaza yaptıkları belirtildi. Meliha Kadişin 19 yaşında bir çocuğu olduğu, Erdinç Kadişin ise bekar olduğu öğrenildi.
     Bu arada, kazada hayatını kaybeden Meliha ve Erdinç Kadişin üvey kardeşi olan Anadolu Ajansı Spor Haberleri Editörlüğü muhabiri Yahya Oğuzu, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Kemal Öztürk telefonla arayarak, taziye dileklerini iletti.
     Erdinç Kadiş, dün kullandığı 33 BFB 50 plakalı otomobil ile Akdeniz ilçesindeki Karacailyas hemzemin geçidinden karşıya geçmek istemiş, bu sırada motoru duran otomobile Mersinden Adana istikametine seyir halindeki 62206 sefer sayılı yolcu treni çarpmıştı.
     Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kadiş kardeşler, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Süleyman Tıraş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Mersinde trenin otomobile çarpması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER