Mersindeki cinayet

Mersindeki cinayet -Anne ve babasının öldürüldüğü silahlı saldırıdan yaralı kurtulan 7 aylık Berfin bebek, hayatını kaybetti


MERSİN (A.A) - Mersinde anne ve babasının öldürüldüğü silahlı saldırıdan yaralı kurtulan 7 aylık Berfin bebek, yaşam mücadelesini kaybetti.
     Alınan bilgiye göre, Siteler Mahallesinde geçen ay silahlı saldırı sonucu annesiyle babası öldürülen ve ağır yaralanan Berfin Azrak, 1 aydır tedavi gördüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Berfin bebeğin annesi Güler (19) ve babası Ferdi (29) Azrak, tabancayla öldürülmüş, Güler Azrakın annesi Meryem D. ile kardeşi Hasan D. katil zanlısı olarak tutuklanmıştı.
     Güler Azrak, yaklaşık 2 yıl önce, ailesinin karşı çıkmasına rağmen Ferdi Azrak ile evlenerek İstanbula yerleşmiş; annesi Meryem Dnin telefonla arayıp barışmak istediklerini söylemesi üzerine ailenin Mersindeki evine giden Azrak çifti, tabancayla öldürülmüştü.
     Ağır yaralanan 7 aylık Berfin Azrak ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER