Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan:

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan: -Halkımız yılbaşından itibaren daha ucuz ve daha kaliteli ekmeğe kavuşacak


MERSİN (A.A) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan, Mersinlilerin yılbaşından itibaren daha ucuz ve daha kaliteli ekmeğe kavuşacaklarını bildirdi.
     Özcan, yaptığı açıklamada halk ekmek fabrikasınının 1 ay içerisinde hazırlanıp faaliyete geçeceğini kaydetti.
     Daha önce birtakım teknik sebeplerden dolayı halk ekmek fabrikasının üretimine ara vermek zorunda kaldığını ifade eden Özcan, yılbaşı itibariyle başlayacak ekmek üretiminin artık kesinlikle kesintiye uğramayacağını vurguladı.
     Özcan, ekmek fabrikasına yatırım yaptıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
     Fabrikanın fiziki yapısında yapılan değişiklikte son aşamaya gelindi. En geç 1 ay içinde modernize edilmiş ekmek fabrikamızı halkımızın hizmetine sunacağız. Halkımız yılbaşından itibaren daha ucuz ve daha kaliteli ekmeğe kavuşacak. Kısa bir zaman içinde de günlük ekmek üretimini 100 bine çıkartacağız. Bu ekmekleri, önümüzdeki haftalarda kentin değişik bölgelerine kurulacak olan 100 ekmek kulübesinde satışa sunacağız. Ekmek kulübeleri sürekli denetlenecek ve hijyen kurallarına sonuna kadar uyulacaktır. Öte yandan piyasada ekmek fiyatları ne olursa olsun, halk ekmeğin fiyatı piyasadan yüzde 25 daha ucuz olacaktır.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER