Mersin Hentbol, seri peşinde

Mersin Hentbol, seri peşinde -Ligde son 2 maçında galip gelen Mersin Hentbol, Trabzonspor Hentbolu da mağlup ederek galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor


MERSİN (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Liginin son 2 maçında galip gelen Mersin Hentbol, Trabzonspor Hentbolu da mağlup ederek galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.
     Ligin ilk haftasında Beşparmak Spor Kulübünü mağlup eden Mersin temsilcisi, 4 hafta üst üste aldığı mağlubiyetin ardından önce Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor, ardından Yeditepespor karşısında galip geldi.
     Ligin 7. haftasında Trabzonspor ile karşılaşmaya hazırlanan Mersin Hentbol, hazırlık çalışmalarına antrenör Osman Özoğlu nezaretinde Yenişehir Spor Salonunda başladı.
     Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda galip gelmenin ligdeki umutlarını daha da artırdığını söyledi.
     Yeditepesporu 30-28 mağlup ettiklerini hatırlatan Özoğlu, Genç yeteneklerden oluşan takımımız her geçen gün daha emin adımlar atıyor. Sezon başında bazı sıkıntılar yaşadık ama artık bunları atlattığımızı düşünüyorum. İstanbul galibiyeti bizim ileriye güvenle bakabilmemiz için mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Güçlü bir takıma karşı mücadele edeceğimizi biliyorduk. Karşımızdaki takımın gücünü bilerek hazırlandık. Eksikliklerimizde vardı ama başarılı oyunumuz bizi galip gelen taraf yaptı diye konuştu.
     Ligdeki hiç bir takımı hafife almadan çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özoğlu, Trabzonsporu yenerek galibiyet serisi yakalamak istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin Hentbol, seri peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER