Mersin İdmanyurdunda transfer çalışmaları

Mersin İdmanyurdunda transfer çalışmaları -Kulüp Başkanı Kahramanlı: -Birkaç güne kadar netleşecek olan transferlerimiz, sürpriz isimlerden oluşabilir


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligin Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu, transfer çalışmalarını sürdürüyor.
     Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Davrazdaki kampının sürdüğünü hatırlatarak, çalışmaların iyi gittiğini belirtti.
     Yapılan antrenmanlar doğrultusunda eksiklikleri görebilme imkanı yakaladıklarını dile getiren Kahramanlı, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda 2-3 transfer daha yapacaklarını bildirdi.
     Taraftarlardan transferler konusunda sabırlı olmalarını ve teknik heyete güvenmelerini isteyen Kahramanlı, şöyle konuştu:
     Yeni sezonda güçlü bir takım kuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Birkaç güne kadar netleşecek transferlerimiz sürpriz isimlerden oluşabilir. Alınan karar gereğince, sözleşme imzalanana kadar isimlerini açıklayamayacağımız bu transferler, takımın ilk 11inde yer alabilecek kalitede ve deneyimde. Hatta bu isimler arasında yer alan yabancı futbolcular, Türkiyenin de yakından bildiği isimlerden bazıları.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar/Anıl Bağrık
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdunda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER