Mersin İdmanyurdunda transfer

Mersin İdmanyurdunda transfer -Kırmızı-lacivertli ekip, Ozan İpeki kadrosuna kattı -Kulüp Başkanı Kahramanlı: Ozan İpekin kadromuza dahil edilmesinde sonsuz katkıları olan Ekonomi Bakanı Çağlayana sonsuz teşekkür ederiz


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Bursasporun kadro dışı bıraktığı Ozan İpeki sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.
     Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının oldukça başarılı şekilde sürdüğünü söyledi.
     Son olarak Bursasporun yaklaşık 2.5 ay önce kadro dışı bıraktığı Ozan İpeki kadrolarına kattıklarını ifade eden Kahramanlı, şöyle konuştu:
     Ozanın Mersin İdmanyurduna çok önemli katkılarının olacağını düşünüyoruz. Ozan İpekin kadromuza dahil edilmesinde sonsuz katkıları olan Ekonomi Bakanı Çağlayana sonsuz teşekkür ederiz. Bakanımız, Mersin İdmanyurduna her zaman destek olmaya çalışıyor. Son olarak da Ozan konusunda elini taşın altına koydu. Camia olarak bakanımıza minnettarız.
     Kahramanlı, Bakan Çağlayanın da katılımıyla yarın İstanbulda düzenlenecek törenle, Ozan İpekin kendisini kırmızı-lacivertli formaya bağlayacak olan sözleşmeyi imzalayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdunda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER