Mersin Pamukspor Kulübü Başkanı Veral:

Mersin Pamukspor Kulübü Başkanı Veral: -Voleybol, basketbol ve yüzme branşında genç yetenekleri keşfederek, Türk sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz


MERSİN (A.A) - Mersin Pamukspor Kulüp Başkanı Selami Veral, voleybol, basketbol ve yüzme branşında genç yetenekleri keşfederek, Türk sporuna kazandırmayı amaçladıklarını bildirdi.
     Başkanlığa yeni seçilen Veral, yönetim kurulu üyeleri Bülent Yener, Suat Özdal, Cihan Kara, Tuncay Okur ve Tayfun Erkal ile voleybolda Aroma 3. Lige yükselen takım oyuncuları ile Doktorlar ve Mühendisler Lokalinde bir araya geldi.
     Veral, voleybol, basketbol ve yüzme branşlarında yüzme okulları da dahil bine yakın sporcunun bünyelerinde yer aldığını söyledi.
     Voleybol takımın 3. Lige çıkmasıyla hedef büyüttüklerini belirten Veral, şöyle konuştu:
     Alt yapısı güçlü ve gelecek vaat eden bir kulübüz. Alt liglerde olan takımların çoğunu belediyelerin desteklediği kentimizde kendi yağımızda kavrulmaya çalışıyoruz. Yüzme ve basketbol branşında son dönemde önemli başarılara imza attık. Voleybolda da 3. Lige yükselerek kentimizi temsil etmeye hak kazandık. Voleybolda öncelikli hedefimiz play-offlara kalmak. Bu doğrultuda Mersinli genç oyuncuların yanı sıra Derya Beyoğlu ile Tuğçe Karaaslan Yiğiti kadromuza dahil ettik. Eğer gerekirse başka oyuncular da takviye yapabiliriz. Onun için öncelikle ligi ve takımları görmemiz gerekiyor.
     Hedeflerinin, kulübü Mersinin yanı sıra Türkiye genelinde tanıtmak olduğunu vurgulayan Veral, aldıkları başarılı sonuçlarla bu yolda ilerlediklerini kaydetti.
     Alt yapı çalışmaları kapsamında spor okullarına ağırlık verdiklerini dile getiren Veral, böylelikle daha geniş kesime ulaşarak yetenekli oyuncuları bünyelerine katacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersin Pamukspor Kulübü Başkanı Veral: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER