Mersinli eskrimcinin başarısı

Mersinli eskrimcinin başarısı -Dünya 3üncülüğünü elde eden Karadeniz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Özcanı ziyaret etti


MERSİN (A.A) - Eskrimde dünya 3üncülüğünü elde eden Okan Karadeniz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Mehmet Özcanı ziyaret etti.
     15 Aralıkta İranın Tahran kentinde yapılan şampiyonada dünya 3üncüsü olan Karadenizi, Kulüp Başkan Mehmet Özcan makamında kabul etti.
     Özcan, yaptığı konuşmada, Karadenizin daha önceden de çeşitli kategorilerde Türkiye derecelerinin bulunduğunu belirterek, epe kategorisinde Türkiye 3üncülüğü elde eden milli sporcunun olimpik bir dalda böylesine önemli bir sonuç elde etmesinin kulüp adına sevindirici olduğunu söyledi.
     Karadenizi ve hocalarını kutlayan Özcan, Önümüzdeki günlerde Mersin Akdeniz Oyunlarına ev sahipliği yapacak. Okan da bu organizasyonda Türkiyeyi ve Mersini temsil edecek. Ona Akdeniz Oyunlarında da başarılar diliyoruz dedi.
     Milli Sporcu Karadeniz de, 10 yıldır eskrimle ilgilendiğini ifade ederek, artık daha iyi dereceler elde etmek için daha fazla çaba göstereceğini kaydetti.
     Özcan, ziyarette milli sporcuya plaket verdi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersinli eskrimcinin başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER