Merzifon POMEMde mezuniyet heyecanı

Merzifon POMEMde mezuniyet heyecanı


AMASYA (A.A) - Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 9. Dönem öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde diplomalarını aldı.
     Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Merzifon POMEMde düzenlenen törende, emniyet teşkilatının 230 bin kadrosunun yüzde 90ına yakınının üniversite mezunu olmasının hizmetin kalitesi ve demokrasi anlayışının gelişmesi bakımından önemli olduğunu vurguladı.
     POMEM Müdürü Hüseyin Işık ise 14 Aralık 2011 tarihinde başlayan 4 yıllık fakülte mezunu polis adaylarının, mesleki eğitimlerinin 6 aylık zorlu sürecini başarı ile tamamladıklarını belirtti.
     İnsan ihtiyaçlarının hiyerarşi olarak sıralandığında güvenlik ihtiyacının fizyolojik ihtiyaçların hemen ardından geldiğini ifade eden Işık, İç savaş halindeki ülkeleri göz önünü getirecek olursanız insanlar için en önemli şeyin hayatta kalabilmek ve kendilerini emniyette hissetmek olduğunu göreceksiniz. Polis memuru arkadaşlarımız da görevlerinin bilincinde teşkilatımıza yeni bir kan, yeni bir soluk olarak bir an önce vazifeye başlama heyecanı içindedirler dedi.
     Konuşmaların ardından dönem birincisi Bilal Ulukaya yaş kütüğüne okul brövesini çaktı.
     Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği program, yemin ve geçiş töreni ile sona erdi.
    
     Muhabir: Tuba Ceylan / Fatma Kalay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Merzifon POMEMde mezuniyet heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER