MESKİ, hizmetlerini Su Gibi adlı gazeteyle

MESKİ, hizmetlerini Su Gibi adlı gazeteyle anlatıyor


MERSİN (A.A) - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünün hizmet ve faaliyetlerinin anlatıldığı Su Gibi adlı gazetenin yeni sayısı çıktı.
     MESKİden yapılan yazılı açıklamaya göre, yürütülen çalışmaları kamuoyuyla paylaşarak vatandaşları bilgilendirmek ve vatandaşın MESKİ çalışmalarına yönelik düşüncelerini yönetime katmak amacıyla çıkarılan 8 sayfalık Su Gibi adlı gazete, 30 bin adet basılarak dağıtıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Genel Müdür Kamil Ülgen, gazete ve dergi olarak başlattıkları uygulamanın, Mersindeki kurumlar arasında bir ilk olduğunu belirtti.
     Alt yapı çalışmalarının yanı sıra yapılan hizmetlerin kamuoyuna aktarılmasına önem verdiklerini ifade eden Ülgen, Bin 500 adet bastırılan derginin yanı sıra, 30 bin adet bastırılan gazetemiz de şehir içi ve şehir dışındaki kurumlara gönderilecek. Amacımız, kentte yaşayan herkese ulaşarak, her evden en az bir kişinin gazetemizi okumasıdır. Tüm Mersinlileri yayınladığımız dergi ve gazetemize katkıda bulunmaya çağırıyorum dedi.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber MESKİ, hizmetlerini Su Gibi adlı gazeteyle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER