Meslek Komiteleri Vizyon Belirleme Toplantısı

Meslek Komiteleri Vizyon Belirleme Toplantısı -ATSO Başkanı Budak: -"Meslek komiteleri üyelerimizle öncelikle hem ATSO hem de kentimiz için 98 vizyon proje belirledik"


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Çetin Osman Budak, "Meslek komiteleri üyelerimizle öncelikle hem ATSO hem de kentimiz için 98 vizyon proje belirledik" dedi.
     ATSO tarafından meslek komiteleri üyelerinin katılımıyla düzenlenen ATSO Stratejik Planı Meslek Komiteleri Vizyon Belirleme Toplantısı sonuçları açıklandı. ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, toplantıyla ilgili değerlendirmesinde, hedef olmadan başarı olmayacağını, başarıya kurumların ve halkın ortak hedeflere dönük çaba göstermesiyle ulaşılabileceğini kaydetti. ATSO meslek komitelerinin üyeleriyle Antalya ve ATSO için sürdürülebilir ilke ve hedefleri belirlemeyi amaçladıklarını vurgulayan Budak, sektörlerin katma değerlerinin artmasına destek olacak projeleri ortaya çıkarmak için bir dizi çalışma başlattıklarını ifade etti.
     Budak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     "İki gün boyunca yoğun bir çalışma temposu içinde gerçekleştirdiğimiz toplantıda hem Antalyayı hem de ATSOyu konuştuk. Meslek komiteleri üyelerimizle öncelikle hem ATSO hem de kentimiz için 98 vizyon proje belirledik. En çok oyu alan ve önemli bulunan projeler hızlı tren ve ATSO Üniversitesi oldu."
     Toplantıda ATSO ve kent ekonomisi için öne çıkan 18 konu başlığında komite üyelerine, "ATSO ne yapmalı-" sorusunun yöneltildiğini de belirten Budak, bu soruya 100ü aşkın öneri geldiğine dikkati çekti. Belirledikleri projeleri kitap haline getirdiklerini ve bunları ATSO internet sayfasında da yayınladıklarını kaydeden Budak, bu sayede 2023 Antalya vizyonunda ATSOnun neler yapması gerektiği, hangi projelere odaklanması gerektiğinin yazılı bir belge haline getirilmiş olduğunun altını çizdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Meslek Komiteleri Vizyon Belirleme Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER