Mevlit Kandiline doğru

Mevlit Kandiline doğru -AK Parti Adana Milletvekili Erdinç, MHP İl Başkanı İzgioğlu ve Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, Mevlit Kandili mesajı yayımladı


MERSİN (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Erdinç, mesajında, kandilin insanlığa barış, huzur ve adalet getirmesini diledi. Kandillerde maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı belirten Erdinç, Bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum. Her günümüzün böyle olmasını temenni ederek, başta ülkemiz olmak üzere, bütün İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, adalet ve huzur ikliminin hakim olmasını dilerim ifadelerini kullandı.
     MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ise, Hz. Muhammedin bütün insanlık için her bakımdan örnek bir hayat yaşadığını ifade etti.
     Hz. Muhammedin, ahlakı, sevgiyi, şefkati, merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktardığını dile getiren İzgioğlu, şunları kaydetti:
     İslam coğrafyasının küresel sorun alanları olmaktan ve sömürgeci işgallerden kurtularak, yeniden dünyanın en saygın, mamur, medeniyeti yükselten merkezleri ve toplumları haline gelmesi bir zorunluluk halini almıştır. İçinde yaşadığımız toplumun sorunları da farklı değildir. Huzurumuzun, birliğimizin, dirliğimizin, düzenimizin muhafaza edilmesi de milli değerlerimize sahip çıkması gerektiğini belirterek kandilinizi kutluyorum.
     Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise, toplumda huzur ve saadetin yolunun ahlak ve maneviyattan geçtiğini belirtti.
     Hz. Muhammedin doğumunun insanlık tarihinin en önemli olayı olduğunu belirten Başkan Çelikcan, mesajında Peygamberimiz, kadın, erkek, çocuk, yaşlı, genç ayırmadan herkese gereken değeri vermiş, insanca yaşamanın en muhteşem örneğini bizzat yaşayarak tüm insanlığa göstermiştir. Manevi açıdan çok anlamlı olan bu gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamında geçmesine peygamberimizin çağlar üstü mesajının anlaşılmasına vesile olmasını diliyorum ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mevlit Kandiline doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER