Mevlit Kandili

Mevlit Kandili -Ezine Belediye Başkanı Büyükerol ile AK Parti İlçe Başkanı Babaoğlu mesaj yayımladı


ÇANAKKALE (A.A) - Ezine Belediye Başkanı Halil Büyükerol ile AK Parti İlçe Başkanı Haluk Babaoğlu, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Büyükerol, kandilin Hazreti Muhammedin insanlık için getirdiklerini anlamada önemli bir fırsat olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Mevlit Kandili, özellikle sosyal bütünleşmede büyük etki ve katkı sağladığına inanıyorum. Yüce Allahın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz, ilçemiz, ülkemiz ve tüm insanlık için yapacağımız dualarla, huzurlu bir dünya için gönülden temennide bulunmalıyız.
    
     -AK Parti Ezine İlçe Başkanı Babaoğlunun mesajı-
    
     AK Parti Ezine İlçe Başkanı Haluk Babaoğlu, Mevlit Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, yeryüzünde önemli gelişmelere sebep olan bu kutlu doğumun, insanlık tarihinin en önemli olaylarından birisi olduğunu bildirdi.
     Böylesine önemli günler manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın had safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir diyen Babaoğlu mesajında, İdrak edeceğimiz Mevlit Kandilinin, tüm insanlığa rahmet, sevgi, huzur ve barış getirmesini Yüce Allahtan niyaz eder, bütün vatandaşlarımızın, yurt dışında yaşayan soydaşlarımızın ve İslam Aleminin Kandilini en kalbi duygularımla tebrik eder, daha nice kandillere sağlık ve afiyet içerisinde erişmek dileğiyle aziz hemşehrilerime selam, sevgi ve saygılarımı sunarım ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Birol Güngördü / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Harun Kaymaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER