Mevsimlik tarım işçilerine iftar verildi

Mevsimlik tarım işçilerine iftar verildi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde mevsimlik tarım işçilerine iftar verildi.
     Odunpazarı Belediyesi tarafından merkeze bağlı Karahüyük köy meydanında mevsimlik tarım işçilerine verilen iftarda, köy halkıyla tarım işçileri hep birlikte iftar yaptı.
     İftar programına katılan TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir milletvekili Nabi Avcı, burada yaptığı konuşmada, tarım işçilerinin emekleriyle Karahüyüklülerle omuz omuza çalıştıklarını, Allahtan sezon sonunda memleketlerine sağlık ve afiyet içinde dönmelerini diledi.
     Tarım işçileri için gelecek yıl daha iyi ortam oluşturacaklarını ifade eden Avcı, İnşallah seneye daha uygun ve sağlıklı şartlarda geçirmeniz için elimizden geleni yapacağız. Allah tekrarını nasip eylesin, daha güzelleriyle bir arada olmak üzere bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum diye konuştu.
     Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı da iftarda gördüğü tablodan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:
     Biz et ile tırnak, gece ile gündüz, bahar ile yaz, sonbahar ile kış gibiyiz. Yani biz birbirinden ayrılması mümkün olmayan, kaderleri birbirleriyle yazılmış insanlarız. Ay yıldızlı bayrağın altında ezan sesleriyle doğmuş, büyümüş, iyi günde kötü günde, varlık ve yokluk günlerinde, hastalıkta ve sağlıkta birlikte olmuş bir milletin evlatlarıyız. Bugünde kaderimizde varmış, Allah kaderimizi burada yazmış, Karahüyük köyünde birlikteyiz. Bugün bizi burada yalnız bırakmayan milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Allah, milletimize, devletimize zeval vermesin, Allah bizim kardeşliğimizi hiçbir zaman bozmasın.
     Karahüyük Muhtarı Abdullah Bilgiç de böyle bir günü kendilerine yaşattıkları için Başkan Sakallıya teşekkür etti.
     Programın sonunda çocuklara oyuncak dağıtımı yapıldı.
     İftara, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Canın yanı sıra AK Parti il teşkilatı, Odunpazarı Belediyesi yöneticileri, çevre köylerin muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Mevsimlik tarım işçilerine iftar verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER