MHPden Sen de Bir Türk Bayrağı

MHPden Sen de Bir Türk Bayrağı As kampanyası -MHP İl Başkanı Korkmaz: -Bayrağımız bizim namusumuz, şerefimiz, haysiyetimiz ve geleceğimizdir


MUĞLA (A.A) - MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, herkesi 20 Nisana kadar balkonlarına Türk bayrağı asmaya çağırarak, Bayrağımız bizim namusumuz, şerefimiz, haysiyetimiz ve geleceğimizdir dedi.
     Korkmaz, partisinin il teşkilatında gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyarbakırdaki nevruz kutlamaları sırasında alanda Türk bayrağı bulunmayışını eleştirdi. MHP olarak Sen de Bir Türk Bayrağı As kampanyası başlattıklarını kaydeden Korkmaz, herkesi 20 Nisana kadar balkonlarına Türk bayrağı asmaya çağırdı.
     Korkmaz, şöyle konuştu:
     Bayrağımız bizim namusumuz, şerefimiz, haysiyetimiz ve geleceğimizdir. Bayrağımızla hiçbir zaman hiç kimseyle oynatmayız. Diyarbakırdaki nevruz kutlamalarında bir tek Türk bayrağının olmaması üzücüdür, düşündürücüdür. Meydanlara Türk bayrağını asmayan, paçavralarla kendilerini avutanlara verilecek cevabımız vardır. Bu düşmanlarımıza, bu duyarsız ve pervasızlara rağmen, bu ülkede Türk bayrağını dalgalandırmak, sahip çıkmak bizlerin görevidir.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber MHPden Sen de Bir Türk Bayrağı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER