MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan Dervişoğlu: Bana gönül vermiş olan arkadaşım varsa adı gibi emin olsun ki, onun bana verdiği gönülü başka bir yere kiralamayı siyasi şerefsizlik addeder


MANİSA (A.A) - MHPnin 4 Kasımda yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayında genel başkanlığa adaylığını açıklayan Müsavat Dervişoğlu, Bana gönül vermiş olan arkadaşım varsa adı gibi emin olsun ki, onun bana verdiği gönülü başka bir yere kiralamayı siyasi şerefsizlik addederim, bunu herkes bilsin dedi.
     Partisinin Manisa İl Başkanlığını ziyaret eden Dervişoğlu, ayrılığa ve farklılaşmaya aktör olmak değil, birliğe önder olma niyeti ile adaylığını açıkladığını belirtti.
     Dervişoğlu şöyle konuştu:
     Kongreyi, sadece MHPnin değil, Türk milletinin ve Türkiyenin geleceği ile ilgili önemli kararların alınacağı bir kongre olarak görüyorum. Hayatım boyunca verdiğim hiçbir sözden, çıktığım hiçbir yoldan geri dönmedim. Türkiye çok zor durumdayken MHP Genel Başkanlığına aday oluşumu Genel başkan ile baba oğul gibidirler. muhalefetin gücünü zaafa uğratmak için aday oldu gibi diyenler iyi bilsinler. Hayatımın hiçbir bölümünde, hiçbir kimse ile hiçbir pazarlık yapmadım. MHPnin tüzüğü eğer 1 ve 2. turlarda salt çoğunluk sağlanamazsa 3. turda en fazla oyu alanın seçileceğine dair amir hüküm içeriyor. 1, 2 veya 3. turda herhangi bir adayın lehine çekilmek gibi bir durum asla ve asla söz konusu değildir. Bana gönül vermiş olan arkadaşım varsa adı gibi emin olsun ki, onun bana verdiği gönülü başka bir yere kiralamayı siyasi şerefsizlik adlederim, bunu herkes bilsin.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Halil Şahin
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER