MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -MHP Uşak İl Başkanı Özgür: Büyük Kurultayda, Genel Başkan Bahçeliyi destekleyeceğiz


UŞAK (A.A) - MHP Uşak İl Başkanı Alpay Özgür, il teşkilatı olarak partilerinin 10. Olağan Büyük Kurultayında, Genel Başkan Devlet Devlet Bahçeliyi destekleyeceklerini bildirdi.
     Özgür, il yönetim kurulu üyeleri ve kurultay delegeleriyle birlikte parti binasında düzenlediği basın toplantısında, MHP Büyük Kurultayının, her zaman Türkiyenin yanı sıra tüm Türk dünyası için önem taşıdığını ifade etti.
     Partilerinin 4 Kasımda yapılacak 10. Büyük Kurultayında genel başkanlık için mevcut genel başkan Devlet Bahçeliyi destekleme kararı aldıklarını belirten Özgür, şunları kaydetti:
     MHP Genel Başkan Devlet Başkanı Devlet Bahçelinin Suriye tezkeresine destek veren tutumu, onun siyaset için ne kadar gerekli biri olduğunu ortaya koyuyor. Halk, dürüst kişiliği nedeniyle son zamanlardan ciddi teveccüh gösteriyor. Buna rağmen MHPde ikililik yaratmaya neden olan bedbahtlar da var. Biz, gecesini gündüzüne katıp Türkiye için çalışan Genel Başkanımız Devlet Bahçeliyi böyle bir ortamda yalnız bırakmayız. Uşaktan oy kullanmaya gidecek olan 7 delege de tercihini Devlet Bahçeliden yana kullanacak. 4 Kasım Pazar günü yapılacak kurultaydan partimiz güçlenerek çıkacak.
    
     Muhabir: Uşak / Soner Kılınç
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER