MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -Genel başkan adayı Mesut Türker: -İnşallah 4 Kasımda MHP layık olduğu yönetime kavuşacak. O andan itibaren Türkiye ve dünyada yeni bir milat başlayacak


MUĞLA (A.A) - MHP Genel Başkan adayı Mesut Türker, İnşallah 4 Kasımda MHP layık olduğu yönetime kavuşacak. O andan itibaren Türkiye ve dünyada yeni bir milat başlayacak dedi.
     MHP Muğla İl Başkanı Osman Güven ve partililerle parti binasında bir araya gelen Türker, vatana ve millete olan sorumluluklarının gereği olarak yola çıktığını belirterek, 4 Kasımda yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayda genel başkanlık için partililerden destek istedi.
     Amaçlarının Türk milletinin değerlerine, onuruna, haysiyetine yakışır şekilde yönetebilmek olduğunu belirten Türker, İnşallah 4 Kasımda MHP layık olduğu yönetime kavuşacak. O andan itibaren Türkiye ve dünyada yeni bir milat başlayacak. 5 Kasımdan itibaren de MHPnin iktidar koşusu başlayacaktır. İlk yapılacak seçimlerinde MHP iktidar olacaktır diye konuştu.
     Türk milletinin geçmişten günümüze kadar hiçbir zaman diz çöktürülemediğini vurgulayan Türker, Dünyanın mazlum milletleri ve Türk İslam medeniyeti kurduğumuz coğrafyanın bekası için milli bir siyaset anlayışına ihtiyaç var. Bunun da tek adresi Milliyetçi Hareket Partisidir. MHP, milli siyaset anlayışını Türk devletinin yönetimine hakim kıldığı andan itibaren mazlum milletler de kurtulacaktır diye konuştu.
     MHPnin iktidara gelmesiyle yaşanan sıkıntıların büyük bir kısmının ortadan kalkacağını savunan Türker, şunları söyledi:
     MHP genel başkanlığı sadece ülkemizde bir tüzel kişilik olan bir partinin genel başkanlığı olayıyla sınırlı değildir. Bu partinin genel başkanlığı Türk dünyasının liderliği, Türk İslam dünyasına önderliği demektir. O yüzden bu makama talip olan insanlar geçmişiyle, bugünüyle, yarınıyla layık olduklarını göstermelidir.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER