MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -MHP Genel Başkan adayı Çakar: -Yerel seçimler vaktinde de olsa olur, erken de olsa olur, bunun gündemi fazla işgal etmesinden yana değilim (Fotoğraflı - Görüntülü)


TEKİRDAĞ (A.A) - MHP Genel Başkan adayı Ahmet Çakar, yerel seçimlerin gündemi fazla işgal etmesinden yana olmadığını söyledi.
     Partisinin il başkanlığını ziyaret eden Çakar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin öne alınmasının gündemi meşgul etmemesi gerektiğini, Türkiyenin konuşulması gereken daha önemli meselelerinin bulunduğunu belirtti.
     Yerel seçimler vaktinde de olsa olur, erken de olsa olur, bunun gündemi fazla işgal etmesinden yana değilim diyen Çakar, şunları söyledi:
     Ama erken karar alındı, ona saygılıyız. Teklif Cumhurbaşkanımıza gitti, tekrar Meclise iade edilebilir. Büyük ihtimalle Meclise iade edilecek çünkü referandum da ayrı bir külfet ve masraf getirmekte. Sayın Cumhurbaşkanı da bunu dikkate alarak böyle davranıyor, o konuda adil düşünüyor. Bunun üzerinde çok fazla durmanın anlamlı olduğu kanaatinde değilim.
     Zamanlamasının önce mi, sonra mı, vaktinde mi olması tartışmadan çıkarılmalı, gündemi işgal etmemeli, başka meseleleri var Türkiyenin, onları konuşmalıyız.
     Çakar, 4 Kasımda yapılacak kurultaya yaklaşıldıkça, demokrasi rüzgarlarının daha kuvvetli estiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER