MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -Genel Başkan adayı Türker: -MHP mensupları, demokrasinin bütün kurallarını içlerine sindirmiş, seviyeli bir kurultay yaşayacaktır


MERSİN (A.A) - MHP Genel Başkan adayı Mesut Türker, MHP mensupları, demokrasinin bütün kurallarını içlerine sindirmiş, seviyeli bir kurultay yaşayacaktır dedi.
     MHP Mersin İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Türker, yaklaşan kurultay öncesi teşkilatlarını ziyaret ettiklerini söyledi.
     MHPnin 4 Kasımda yapılacak 10. olağan büyük kurultayında genel başkanlık için partililerden destek isteyen Türker, vatana ve millete olan sorumluluklarının gereği olarak yola çıktıklarını belirtti.
     Ziyaretlerinin sonuncusunu Mersin İl Teşkilatına yaptıklarına değinen Türker, şunları kaydetti:
     Bu zamana kadar yapmış olduğumuz gezilerde MHPnin mensupları, dava arkadaşlarımız, ülküdaşlıklarını, misafirperverliklerini bizlere gösterdi. Gösterilen sıcak kanlı tavırlar bizleri mutlu etti, umutlandırdı. MHP mensupları demokrasinin bütün kurallarını içlerine sindirmiş, seviyeli bir kurultay yaşayacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu olgunluk ve bu seviye kurultaya kadar da devam edecektir. Bizim bu faaliyetlerimiz ve birlikteliğimiz bütün siyasi partilere de örnek olacaktır.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER