MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -Genel başkan adayı Dervişoğlu: -Birleştirmek için buradayım, bölünmeye karşıyım


SAMSUN (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 10. Olağan Büyük Kurultayında genel başkanlığa adaylığını açıklayan Müsavat Dervişoğlu, kurultayda bütünleşmenin olması gerektiğini belirterek, Birleştirmek için buradayım, bölünmeye karşıyım dedi.
     Dervişoğlu, kent merkezindeki bir düğün salonunda düzenlediği basın toplantısında, MHPnin 4 Kasımda kader kurultayı gerçekleştireceğini söyledi.
     Siyaset konuşmakla yapılmıyor diyen Dervişoğlu, Türk milletinin yegane teminatı olarak tanımlanıyorsanız, millet çocuklarınızın geleceğini sizde görüyorsa artık sizin de sesinizi çıkarmanın zamanı geldiğini kabulleneceksiniz diye konuştu.
     MHPnin kadro ve parlamentodaki grubu itibarıyla milletin isteklerine cevap veremediğini öne süren Dervişoğlu, Milliyetçi Hareket, Ankaranın doğusuna gittiğimizde CHPye koltuk değnekliği yapan, Ankaranın batısına gittiğimizde AKPye yardım eden bir kadro olarak tanımlanıyor dedi.
     Dervişoğlu, kurultayın parti içindeki yarış olarak değerlendirilmemesi gerektiğine değinerek, şunları kaydetti:
     Bu kongreler bitiyor, seli gidiyor, kumu kalıyor, biz birbirimize 4 Kasımdan sonra da lazımız. Birleştirmek için buradayım, bölünmeye karşıyım. Yola Başbuğumuzun çıktığı gibi çıktım. Ülkücü Türk milliyetçileri gibi yürüyeceğim. Yolculuğumuzu da cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş gibi yürüteceğim, kararım budur.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER