MHP Adana milletvekilleri Varlı ve Yılmaz

MHP Adana milletvekilleri Varlı ve Yılmaz partililerle iftar yaptı


ADANA (A.A) - MHP Adana milletvekilleri Muharrem Varlı ve Seyfettin Yılmazın partililerle iftar yaptığı bildirildi.
     Partiden yapılan yazılı açıklamada, MHP Seyhan İlçe Teşkilatının Yenibaraj Mahallesindeki iftar programına MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana İl Başkanı Mustafa İkizoğlu, Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ve ilçe yönetiminin katıldığı kaydedildi.
     İlçe teşkilatı olarak Ramazan boyunca değişik mahallelerde iftar programları düzenleyeceklerini belirten Kanlı, Biz her zaman vatandaşlarla iç içe olan ve sürekli sahada çalışan bir teşkilatız. İl başkanımızla, milletvekillerimizle sürekli istişare içindeyiz ve çoğu zaman vatandaşımıza gidip onların sıkıntılarını ve sorunlarını dinliyoruz dedi.
     Bu arada, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmazın da Kozandaki köy ve yaylalara giderek iftarını burada açtığı ve vatandaşların sorunlarını dinlediği bildirildi.
     Gedikli köyündeki iftar yemeğinde 2B arazilerinin satış bedelleri hakkında görüşlerini belirten Yılmaz, şöyle devam etti:
     Vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebileceğini düşünerek 2B yasasına MHP olarak destek verdik ancak bazı eksik ve yanlışlıkları görerek çeşitli önerilerde bulunduk. MHP olarak Çok yüksek fiyat tespiti yapıp, bu arazileri vatandaşların alamayacağı duruma getirmeyin dedik. Rayiç bedelin yüzde 70inin çok yüksek olduğunu, bu oranın özellikle atasından dedesinden toprak kalan orman köylüsü vatandaşlarımız için yüzde 15 olarak belirlenmesi gerektiğini önerdik.
    
     Muhabir: Adana/Anıl Bağrık
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber MHP Adana milletvekilleri Varlı ve Yılmaz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER