MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmazdan Bayata ziyaret

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmazdan Bayata ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bayat ilçesini ziyaret etti.
     Yılmaz, Bayat ziyareti sırasında MHP Bayat İlçe Başkanı Seyfettin Atacan ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe yöneticilerini ve ilçe esnafını ziyaret etti.
     Afyonkarahisarın 17 ilçesindeki inceleme ve ziyaretlerini sürdürdüğünü bildiren Yılmaz, ziyaretler sırasında ilçe yöneticilerini, esnafları ve vatandaşları dinlediklerini belirtti.
     Bayat ilçesinin gün geçtikçe göç verdiğini söyleyen Yılmaz, şunları kaydetti:
     Üniversitenin kapandığı, öğrencilerin tatile girdiği dönemde ilçe tamamen boşalıyor. İlçe ekonomisi bitme noktasına geliyor. Bayatlı hemşehrilerimin geçim sıkıntısından, işsizlikten, yoksulluktan çektikleri bir yana, bu çağda son günlerde yaşadıkları su sıkıntısı insanın içini sızlatıyor. Bayat ilçemizde 15-20 gündür içme suyu sıkıntısı had safhaya ulaşmış, vatandaşlarımızın da canına tak etmiştir. Cumhuriyet Mahallesi, Büyük Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Yeni Mahalle olmak üzere 4 mahalleden oluşan Bayat ilçemizde 15-20 gündür vatandaşlarımız özellikle hanımlar ciddi sıkıntı çekiyor. Özellikle Cumhuriyet Mahallesindeki su sıkıntısı had safhada yaşanmaktadır. Vatandaşlarımızın en temel ihtiyacı olan suyun yokluğu Bayatta bütün hemşehrilerimizin ortak sıkıntısı olmuş durumdadır.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmazdan Bayata ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER