MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz:

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz: Bilimsel olarak bir çok tartışmaya açık olan baz istasyonu, vatandaşların şifa bulmak için gittiği hastanenin 20 metre yanına kurulmuş durumdadır


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, bilimsel olarak bir çok tartışmaya açık olan baz istasyonunun vatandaşların şifa bulmak için gittiği hastanenin 20 metre yanına kurulduğunu bildirdi.
     Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde dertlerin bir türlü bitmediğini iddia etti.
     Hastane otoparkında kurulan mobil baz istasyonuyla ilgili şikayetler aldıklarını bu nedenle yerinde gidip incelemelerde bulunduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
     Vatandaşlarımız, ne idareye ne kamu kuruluşlarına ses çıkartamıyor, tepki gösteremiyor. Bilimsel olarak bir çok tartışmaya açık olan baz istasyonu, vatandaşların şifa bulmak için gittiği hastanenin 20 metre yanına kurulmuş durumdadır. Şifa bulmak için gelen yaşlılarımız, gençlerimiz, çocuklarımız radyasyona maruz kalmakta ve şifa değil, dert almaktadır. Elbette ihtiyaç nedeniyle kurulmuştur. Ancak geçici bile olsa bunu hastanenin bu kadar yakınına değil, makul bir noktaya kurmaları daha uygun olacaktır. Hastane bahçesindeki mobil baz istasyonu uzunca bir süredir burada. Bu durumdan personelde rahatsızlık duymaktadır. Hastane personeli tarafından baz istasyonunun kaldırılmasıyla ilgili girişimlerin olduğu ancak bir sonuç alınamadığı bilinmektedir.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     YayıncI: Deniz Açık
<< Önceki Haber MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER