MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz:

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz: 2012de yaşanan acı olayların son bulmasını, 2013 yılında tekrarlanmamasını diliyorum -İl Sağlık Müdürü Yemenici: 2013te sağlık kalitesinin hem şehir hem de şahıs bazında artmasını


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 2012 yılında yaşanan acıların son bulmasını, 2013 yılında tekrarlanmamasını dilediğini bildirdi.
     Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyenin ve Afyonkarahisarın, önemli gelişmelerin yaşandığı acı ve tatlı hatıralarla dolu bir yılı geride bırakırken, taptaze umut ve beklentilerle yeni bir yılı karşılamanın heyecanını yaşadığını kaydetti.
     Yılmaz, şunları ifade etti:
     2012de yaşanan acı olayların son bulmasını, 2013 yılında tekrarlanmamasını diliyorum. Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır. Bizler her yıl olduğu gibi bu yeni yıl da üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. İnanıyorum ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, ilimizi ve ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, 2013 yılının herkese sağlık, huzur, başarı ve bereket getirmesini temenni ediyorum.
    
     -Afyonkarahisar Sağlık Müdürü Yemenici
    
     Afyonkarahisar Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici de 2013te sağlık kalitesinin hem şehir hem de şahıs bazında artmasını temenni ettiğini kaydetti.
     Yemenici, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce değişik platformlarda, 2013 yılının kentte sağlık yatırımlarının büyük ölçüde tamamlandığını vurguladı.
     Gelecek yılın sorunların nispeten çözülmüş bir yıl olacağını ifade eden Yemenici, şunları bildirdi:
     İl genelinde ve ilçelerdeki sağlık hizmeti veren kurumlarımızın devam eden inşaat ve alt yapı çalışmaları bitmiş olacak ve yeni hastaneler ile insanımıza daha kaliteli bir sağlık hizmeti vermiş olacağız. 2013te sağlık kalitesinin hem şehir hem de şahıs bazında artmasını temenni ediyorum. Obezite, fiziksel aktivite, kanserle ve sigarayla mücadele gibi konularda insanları bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye çalıştık. 2013e girerken şahıs olarak da kendimize Acaba bunların hangisinde başarılı oldum; hangisinde olumlu bir gelişme gösterdim - sorusunu sormalıyız.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER