MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem:

MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem: Şehitlerin bize bıraktığı manevi miras ve uğruna öldükleri vatan toprakları, bizler için bir emanettir


SİVAS (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Erdem, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
     Dernek başkanı Mustafa Hızal tarafından karşılanan Erdem, dernek binasındaki Şehitler Müzesini gezerek, şeref defterini imzaladı. Erdem, daha sonra şehitlerin ruhuna Kuranı Kerim okudu.
     Şehit aileleriyle sohbet eden Erdem, şehitlere Allahtan rahmet, ailelerine de sabır dileyerek, şunları kaydetti:
     Devlet düşmanları, din düşmanları, vatan düşmanları dünden bugüne bir şekilde bu milleti huzursuz etmek, değerlerini yok etmek, bu milletin arasına fitne sokmak suretiyle, bu milletin evlatlarına göz diktiler. Gerçekten çok duygusal bir atmosfer. Maneviyatı, nuraniyeti çok yüksek bir mekanda bulunuyoruz. Onların bize bıraktığı manevi miras ve uğruna öldükleri vatan toprakları, bizler için bir emanettir. Ben Türküm, Müslümanım diyen her insanın bu emanete sahip çıkması lazım.
     Erdem, Bu millet, bugün bin, 5 bin, 30 bin evladını Allah uğruna şehadet makamına gönderebilir. Gerekirse 75 milyonun tamamı da bu makamı özlüyor ve hepsi gidebilir. Kutsallarımızı, Allaha imanımızı koruyabilmek için şehadeti göze almış bir milletin çocuklarıyız. Şu anda eğer vatanı emanet bilmezsek, vatan olmadan dinin yaşanılamayacağını bilmezsek, devlet olmadan vatanın korunamayacağını bilmezsek, bu yavrularımızı şehit eden alçakların bu vatan için tebelleş olduklarını da anlamakta acze düşeriz diye konuştu.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hızal ise Erdeme teşekkür ederek, şehit ailelerinin sorunlarının TBMMde dile getirilmesi için hazırladığı dosyayı takdim etti.
     Ziyarette, MHP Sivas İl Başkanı Kürşad Ergün, Merkez İlçe Başkanı Ragıp Özkan ve partililer de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER