MHP Çankırı İl Başkanı Bayındır:

MHP Çankırı İl Başkanı Bayındır: -Eski il başkanı arkadaşlarımız Koray Aydını destekledikleri için genel merkez tarafından görevden alınmadılar


ÇANKIRI (A.A) - MHP Çankırı İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, Eski il başkanı arkadaşlarımızı Koray Aydını destekledikleri için genel merkez tarafından görevden alınmadılar dedi.
     Bayındır, düzenlediği basın toplantısında, Çankırıya yapılacak olan hükümet konağının yerinin doğru olmadığını belirterek, Bu konudaki spekülasyonlara son verilerek şehir merkezinde bir yerin belirlenmesi gerekiyor dedi.
     Bir gazetecinin Genel merkeziniz tarafından Çankırı başta olmak üzere bazı illerde il başkanlarının görevden alınarak yerine yeni il başkanlarının atanmasını doğru bulup bulmadığını sorması üzerine Bayındır, şunları kaydetti:
     İl başkanı arkadaşlarımız Koray Aydını destekledikleri için genel merkez tarafından görevden alınmadılar. Partimizin örf, adet ve geleneklerine uygun olmayan açıklamalarda bulundukları için görevden alındılar. Arkadaşlarımız birçok kez genel merkez tarafından sözlü davet edilmiş olmalarına rağmen buna iştirak etmediler.
    
     Muhabir: Özgür Alantor/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber MHP Çankırı İl Başkanı Bayındır: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER