MHP Genel Başkan Yardımcısı Doğru:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Doğru: -Teröre karşı rica pozisyonu terk edilmezse, milletimiz çok büyük olaylarla karşılaşacak, yarın bugünden daha kötü olacaktır


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Reşat Doğru, Teröre karşı rica pozisyonu terk edilmezse, milletimiz çok büyük olaylarla karşılaşacak, yarın bugünden daha kötü olacaktır dedi.
     Doğru, partisinin Afyonkarahisar İl Teşkilatı tarafından bir düğün salonunda düzenlen il istişare toplantısında yaptığı konuşmada, ülkenin her geçen gün bir önceki günü arayan, huzurun, güvenin kalmadığı, geleceğini karanlık olarak gören insanların yaşadığı bir konuma geldiğini öne sürdü.
     1 Ekimde Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) yeni çalışma dönemine başlayacağını hatırlatan Doğru, meclisin açılmasıyla birlikte bir çok problemin görüşüleceğini bildirdi.
     Teröre karşı rica pozisyonu terk edilmezse, milletimiz çok büyük olaylarla karşılaşacak, yarın bugünden daha kötü olacaktır diyen Doğru, şöyle konuştu:
     Bunun için teröre milletin demir yumruğunu vurmasının, destekçilerinin ve taraftarlarının etkisiz hale getirilmesinin zamanı geçmektedir. Bundan dolayı da hükümet, izlediği tüm açılımlardan ve yanlışlardan vazgeçmeli, gerçek ve uygulanabilir politikalar üretmelidir. Kandil ve İmralı ile irtibatların kurulması, Oslo gibi çeşitli görüşme trafiğinin başlaması, terörü daha fazla azdırır, daha fazla şımartır.
     Zamların hazırlanıp, sindire sindire anlatılıp insanların iknaya çalışıldığı bir zamanın yaşandığını savunan Doğru, şöyle devam etti:
     İnsanlar geçim sıkıntısı içinde inim inim inliyorlar. Banka borçları ödenemiyor, çek ve senetler, evlere gelen hacizler dağları aşmıştır. Dünyanın en pahalı benzinini, mazotunu, gübresini, ilacını kullanan bir millet olduk. Vatandaşın cüzdanı tamamen boşatılmış, mutfaklardan boş tencere sesleri gelmeye başlamıştır. Bütün bunların sebebi sorumsuz şekilde harcamalar ve bütçe açıklarıdır. Bütçe açıklarını kapatmak için dolaylı vergiler acımasız şekilde artırılmaktadır.
     İl Başkanı Aziz Aslan da göreve geldikleri günden bugüne kadar yaptıkları hizmetleri ve yapacakları çalışmaları anlattı.
     MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla birlikte il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Doğru: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER