MHP Genel Başkanı Bahçeliye hemşehrilerinden destek

MHP Genel Başkanı Bahçeliye hemşehrilerinden destek -İl Başkanı Fahri Kuyulu: Biz ülkücü hareketin iktidarının, liderimiz Devlet Bahçeli ile mümkün olacağına inanıyoruz


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, 4 Kasım 2012de yapılacak kurultayda hemşehrileri olan, MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeliyi desteklediklerini açıkladı.
     İl Başkanı Fahri Kuyulu, parti binasındaki toplantıda, MHPnin lider sorunu olmadığını belirtti.
     Osmaniye MHP teşkilatlarının hemşehrileri Dr. Devlet Bahçelinin yanında ve emrinde olduğunu ifade eden Kuyulu, şöyle devam etti:
     Davamızda senlik, benlik yok biz varız. Hepimiz birimiz için, birimiz hepimiz için olmak zorundayız. Biz ülkücü hareketin iktidarının, liderimiz Devlet Bahçeli ile mümkün olacağına inanıyoruz. Ülkücü hareketin ve Türkiyenin şu anki durumunda şahısların, egoları değil, sorunların çözülmesini gerektirecek bir ortak akıl kurultayına ihtiyaç vardır. Devlet beyin sahip olduğu bilgi ve tecrübelerle üreteceği yeni stratejilere, ülkenin ve ülkücü hareketin ihtiyacı olduğu inancındayız. Zira yerel seçimler başta olmak üzere, özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminde önemli hamlelerle Türk Milleti ve devletimiz için önemli işler yaparak, MHPnin genel seçimlere güçlü bir biçimde hazırlayacak bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olan liderimiz Bahçelinin yanında olmayı en büyük şerefimiz kabul ediyoruz
     Toplantıya, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, MHPli belediye başkanları, kadın kolları ve ülkü ocakları başkanları, 24 kişiden oluşan üst kurul delegeleri ve partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber MHP Genel Başkanı Bahçeliye hemşehrilerinden destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER