MHP Genel Başkanı Bahçeli Kavak ilçesinde

MHP Genel Başkanı Bahçeli Kavak ilçesinde açılış ve temel atma törenine katılacak


SAMSUN (A.A) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin, Kavak Belediyesince yapımı tamamlanan otogar, sosyal tesisin açılış ve konutların temel atma törenine katılacağı bildirildi.
     Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, yaptığı açıklamada, Ondokuz Mayıs Mahallesindeki otogar ile Soğuksu Mahallesindeki Atatürk Park ve Meydanındaki sosyal tesislerin açılışı ile Hilal Kent Konut Yapı Kooperatifince yapımı planlanan 404 konuttan 90 konutun temel atma töreninin 06 Ekim Cumartesi günü saat 12.00de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin katılımı ile yapılacağını belirtti.
     Ün, Yeni otogar ile Atatürk Park ve Meydanı içinde belediyemizce yaptırılan kafeterya için toplam 1 milyon 700 bin lira harcama yaptık. 06 Ekim Cumartesi günü saat 12.00 de hem bu tesislerimizin hem de ilçemizde kurulan Hilal Kent Konut Yapı Kooperatifince yapımı planlanan 404 konuttan 90 konutun temel atma törenini yapacağız. Açılış ve temel atma törenimize MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katılacaktır dedi.
     Başladıkları her hizmeti başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Ün, açılış ve temel atma törenine tüm vatandaşları davet etti.
    
     Muhabir: Mustafa Günay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber MHP Genel Başkanı Bahçeli Kavak ilçesinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER