MHP İl Başkanı Murat Polat:

MHP İl Başkanı Murat Polat: -Desteklediğimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin seçimi tekrar almasından büyük bir sevinç duyuyoruz


TOKAT (A.A) - MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, Desteklediğimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin seçimi tekrar almasından büyük bir sevinç duyuyoruz dedi.
     Polat, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, MHP 10. Olağan Büyük Kurultayını değerlendirdi. En demokratik partinin MHP olduğunun bu kurultayda görüldüğünü belirten Polat, Desteklediğimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin seçimi tekrar almasından büyük bir sevinç duyuyoruz. Kongrede yapılan konuşmaları takip ettiğimizde kararımızın gerçekten çok haklı olduğunu gördük. Diğer adayların çıkıp dünya ve ülke siyaseti hakkında görüşlerini beyan etmesiyle Devlet Beyin görüşlerini beyan etmesi arasında çok büyük bilgelik farkı var. Türkiyeden böyle konuşma yapacak 2-3 tane lider çıkar İfadelerini kullandı.
     Yerel seçimlerin 2014ün Mart ayında yapılacağı için Tokat Belediye Başkan Adayını açıklama tarihini ertelediklerini söyleyen Polat, Genel Merkezde ve burada yapacağımız istişare sonucunda adayımızı açıklayacağız. Seçimlere 1 yıl kala stratejik olarak adayımızı açıklayacağımızı söylemiştik ama gelişen süreç nedeni ile adayımızı açıklama tarihini erteledik diye konuştu.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber MHP İl Başkanı Murat Polat: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER