MHP İl Başkanı Ünlü:

MHP İl Başkanı Ünlü: -Milliyetçi Hareket Partisinde her adayı desteklemenin bir değer olduğunu, 4 Kasımdan sonra ülkücü hareketin herkese ihtiyacı olduğunu belirterek, bu bölünmüşlüğü kabul etmiyoruz (Fotoğraflı


KOCAELİ (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Milliyetçi Hareket Partisinde her adayı desteklemenin bir değer olduğunu, 4 Kasımdan sonra ülkücü hareketin herkese ihtiyacı olduğunu belirterek, bu bölünmüşlüğü kabul etmiyoruz dedi.
     İzmitte bir kafede partisinin ilçe başkanlarının katılımıyla düzenlediği basın toplantısında konuşan Ünlü, basın açıklamasının ardından Ankaraya gideceklerini belirterek, teröre destek veren milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili topladıkları 87 bin imzayı Ankaraya götüreceklerini söyledi.
     MHP Kocaeli teşkilatlarının planlı ve projeler üzerine çalıştığını vurgulayan Ünlü, 2013 yılındaki yerel seçimlerde Kocaelide alacağı oyu bilen bir siyasi parti olmanın altyapısıyla ilgili emek verdikleri Sandık Gönüllüsü Programı ve eğitim cdsi ile Ankaraya gideceklerini, 81 ilde uygulanmasını önereceklerini kaydetti.
     Ünlü, şunları belirtti:
     Geçen gün yaptığımız istişare toplantısında Kocaelide 4 Kasım Genel Kurultayı ile ilgili bir bölünmüşlükten bahsedildi. Kocaeli İl Başkanlığı olarak Milliyetçi Hareket Partisinde her adayı desteklemenin bir değer olduğunu, 4 Kasımdan sonra ülkücü hareketin herkese ihtiyacı olduğunu belirterek, bu bölünmüşlüğü kabul etmiyoruz dedi.
     MHPnin 4 Kasımda yapılacak 10. Olağan Kongresinde 9 aday adayı olacağını hatırlatan Ünlü, Genel başkanımızın da bize söylediği gibi her delege özgür ve hür iradesiyle oy kullanacak. Delegelere baskı yapılmadan tamamen demokratik bir seçim olacak, ülkücüler için. Onun için hassas bir dönem. Bu hassasiyeti de Kocaeli teşkilatları korumaya devam edecek. Herkesin Milliyetçi Hareket Partisinin bir değeri olduğunu unutmadan bu süreci atalatacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber MHP İl Başkanı Ünlü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER