MHP Kütahya İl Teşkilatının kapatılması

MHP Kütahya İl Teşkilatının kapatılması -Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz, yeni atanan İl Başkanı Alpertürke destek vermek için Kütahyaya geldi


KÜTAHYA (A.A) - Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Genel Merkezi tarafından 20 Şubatta İl Başkanlığına atanan Erol Alpertürke destek vermek için Kütahyaya geldi.
     Kılavuz, MHP İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, Türkiyenin karış karış her metrekaresini gezdiğini ve düşüncelerini ülküdaşları ile paylaştığını söyledi.
     Ülkücülerin siyasi arenada temsilcisinin MHP olduğunu belirten Kılavuz, Kütahyaya yeni atanan MHP İl Başkanımıza destek için buradayız. İnanıyorum değerli başkan ve yönetimi önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde MHPnin bayrağını en yükseğe çıkaracaktır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum dedi.
     Alpertürk de 20 Şubat tarihinde MHP Genel Merkezi tarafından Kütahyaya MHP İl Başkanlığının yönetim kurulunu oluşturmak üzere görevlendirildiğini hatırlattı.
     Kısa bir süre içinde yönetimi oluşturduğunu belirten Alpertürk, şunları kaydetti:
     Öncelikle bu süreç içerinde Kütahyanın sorunlarını en iyi şekilde belirlemek ve en iyi hizmeti verebilmek arzusundayız. Vatandaşlarımızın da katkılarıyla bu işin üstesinden gelip yerel seçimlerde MHPnin hazırlanması ve seçimleri kazanması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP Kütahya İl Teşkilatının kapatılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER