MHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı,

MHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı, basın mensuplarıyla biraraya geldi


MALATYA (A.A) - MHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı, basın mensuplarıyla biraraya geldi.
     İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, MHP Malatya İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda, Büyükşehir Yasasının daha önce il merkezine 50 kilometre uzaklıktaki yerleşim yerlerini kapsadığı halde sonrasında il sınırının Büyükşehir olmasının yasaya eklendiğini belirterek, partisinin bu nedenle yasaya karşı çıktığını söyledi. Coşkun, Yerel Yönetimler Yasasına da buna benzer nedenlerle karşı çıktıklarını dile getirdi.
     MHPnin bir yıl önce il merkez nüfusu 400 bin olan şehirlerin Büyükşehir olması için TBMMye teklif sunduğunu ifade eden Coşkun, tekliflerinin kabul edilmediğini ifade etti.
     Parti İl Başkanlığının teşkilat yoklaması yaptığını anlatan Coşkun, İl Başkanımız önümüzdeki yerel seçimler nedeniyle bütün teşkilata kimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı, kimi Yeşilyurt Belediye Başkanı adayı, kimi Battalgazi Belediye Başkanı adayı olarak görmek istediklerini sordu. Teşkilat da bu yönde başkanımıza cevaplarını iletecek. Daha sonra yapılacak değerlendirmeler sonucu adaylarımız belirlenecek diye konuştu.
     MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya da İl Kadın Kolları Teşkilatına yaptıkları çalışmalar ve partiye katkıları için teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber MHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER